Τηλεθέαση: Η μυθοπλασία «κατάπιε» τα ριάλιτι – Τι έκαναν Σασμός, Γη της Ελιάς και Bachelor

Τηλεθέαση

Δείτε τι κατέγραψαν για την τηλεθέαση οι μετρήσεις της Nielsen.

Η τηλεθέαση στην prime time ακούει μόνο σε μια λέξη, μυθοπλασία! Και αυτό είναι απολύτως ξεκάθαρο, καθώς οι τηλεοπτικές σειρές έχουν μπει στην κούρσα και τρέχουν με… χίλια, αφήνοντας πίσω τους ριάλιτι και διαγωνισμούς μαγειρικής. Τουλάχιστον μέχρι στιγμής.

Χθες, Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου, ο Σασμός σάρωσε ξανά με μέσο όρο 30,5% στο γενικό και 34,4% στο δυναμικό. Επίσης, η Γη της Ελιάς στο Mega συνέχισε τις υψηλές πτήσεις, σημειώνοντας 27,5% στο γενικό και 22,6% στο δυναμικό.

Όσον αφορά το Bachelor που έκανε πρεμιέρα χθες το βράδυ στον Alpha, το ριάλιτι αγάπης είχε μέσο όρο 15,5% στο γενικό και 18,2% στο δυναμικό. Το Top Chef στον ΣΚΑΙ συνέχισε την πτωτική του πορεία και βρέθηκε στο 7,2 στο γενικό και 7,7 στο δυναμικό.

Η τηλεθέαση…

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Σασμός – 30,5%

Η Γη της Ελιάς – 27,5%

Bachelor – 15,5%

Top Chef – 7,2%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Σασμός – 34,4%

Η Γη της Ελιάς – 22,6%

Bachelor – 18,2%

Top Chef – 7,7%

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.