Τηλεθέαση: Η μάχη της μυθοπλασίας είχε ξεκάθαρο νικητή

Τηλεθέαση

Τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση το βράδυ της Παρασκευής;

Μάχη για την πρωτιά στην τηλεθεάση έδωσαν το βράδυ της Παρασκευή 2/6 οι ελληνικές σειρές μυθοπλασίας. Με το MasterChef να μειώνει τον αριθμό των επεισοδίων όσο πλησιάζει προς τον Μεγάλο Τελικό και να αφήνει πιο ελεύθερο το πεδίο του ανταγωνισμού, τα σήριαλ ήταν εκείνα που κονταροχτυπήθηκαν στους πίνακες της Nielsen. Ωστόσο, ο «Σασμός» αναδείχθηκε ξεκάθαρος νικητής της βραδιάς.

Συγκεκριμένα, ο «Σασμός» βρέθηκε στην κορυφή του γενικού συνόλου με 25,4% και η «Γη της Ελιάς» ακολούθησε με 23,7%. Η σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει» σημείωσε 19,8% και το «Μαίρη Μαίρη Μαίρη» των Ρέππα-Παπαθανασίου 15%.

Όσον αφορά το δυναμικό κοινό 15-54, πρώτος έκοψε το νήμα ο «Σασμός» με 24,7%, το «Αυτή η νύχτα μένει» ακολούθησε στο 18,6% και η «Γη της Ελιάς» στο 14,9%. Το «Μαίρη Μαίρη Μαίρη» άγγιξε το 10,2%.

Η τηλεθέαση αναλυτικά…

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Σασμός 24,7%
Αυτή η νύχτα μένει 18,6%
Γη της Ελιάς 14,9%
Μαίρη Μαίρη, Μαίρη 10,2%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Σασμός 25,4%
Γη της Ελιάς 23,7%
Αυτή η νύχτα μένει 19,8%
Μαίρη Μαίρη, Μαίρη 15%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.