Τηλεθέαση: Η καθημερινή τετράδα της πρωτιάς του ΑΝΤ1

τηλεθέαση

Το καρέ που βρίσκεται στο τιμόνι...

Το 2019 βρίσκει τον ΑΝΤ1 σε ανοδική πορεία με τέσσερα πρόσωπα του καθημερινού του προγράμματος να ξεχωρίζουν και να οδηγούν το καράβι της τηλεθέασης.

Η καθημερινή ενημερωτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη κατέγραψε 22% μέσο όρο στο δυναμικό κοινό «18-54» και προηγήθηκε στη ζώνη μετάδοσής του με 2,2 μονάδες από το δεύτερο κανάλι. Όσον αφορά σε επίπεδο σεζόν (Σεπτέμβριος – Ιανουάριος) η μακροβιότερη ενημερωτική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης έχει σημειώσει 23,5% στο επιμέρους δυναμικό κοινό «25-44».

Πρώτο με μεγάλη διαφορά από το δεύτερο κανάλι ήταν και «Το Πρωινό» για το μήνα Ιανουάριο σημειώνοντας 6,8 μονάδες διαφορά από το δεύτερο κανάλι. Η καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή με τη Φαίη Σκορδά κατέγραψε περαιτέρω άνοδο και άγγιξε το 20,9% στο δυναμικό κοινό «18-54» και υψηλότερα στις γυναίκες 25-44 με 23,1%. Μάλιστα, στις γυναίκες «18-54» προηγείται από το δεύτερο κανάλι με 6,4 μονάδες διαφορά.

Η καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή «ROUK ZOUK» με τη Ζέτα Μακρυπούλια προηγείται στο slot μετάδοσής της με 3,1 μονάδες διαφορά από το δεύτερο κανάλι. Μάλιστα, σημείωσε αύξηση 2,9 μονάδων τον Ιανουάριο σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα Δεκέμβριο τόσο στο ανδρικό όσο και στο γυναικείο κοινό.

Την ανοδική του πορεία συνέχισε και τον Ιανουάριο και το «Still Standing» με τη Μαρία Μπεκατώρου σημειώνοντας αύξηση το μήνα Ιανουάριο 2,4 μονάδες και μέσο όρο 21,2% στο δυναμικό κοινό «18-54». Αξίζει να σημειωθεί ότι το «Still Standing» αύξησε τη διαφορά του απέναντι στον ανταγωνισμό και προηγήθηκε με 4,7 μονάδες από το δεύτερο κανάλι.