Τηλεθέαση: Η γη της ελιάς γκιλοτίνα για το Big Brother

τηλεθέαση

Δείτε πώς ανέτρεψε τα δεδομένα Η γη της ελιάς. Σε ελεύθερη πτώση η τηλεθέαση του Big Brother.

Η γη της ελιάς, η νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου στο Mega έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Τετάρτης και τα δεδομένα άλλαξαν στην prime time. Η τηλεθέαση έκανε μεγάλη στροφή προς το Mega, παραμερίζοντας το Big Brother.

Με εντυπωσιακά πλάνα από την Μάνη, γρήγορη πλοκή, ανατρεπτικό σενάριο και μερικές πολυαναμενόμενες ερμηνείες, η Γη της ελιάς έκανε μέσο όρο πάνω από 20% και έφτασε σε τέταρτο έως το 24%. Την ίδια ώρα, το Big Brother έχανε πολλές μονάδες και προσγειωνόταν σε ποσοστά που σε κάποια διαστήματα έγιναν μονοψήφια.

Την ίδια στιγμή, τα δικά του ποσοστά τηλεθέασης κέρδιζε και ο αγώνας Ελβετία – Ελλάδα που προβλήθηκε στο Open με μέσο όρο στο δυναμικό κοινό 12,4%.

Η τηλεθέαση αναλυτικά

ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ 20,6%
BIG BROTHER 13,7% (12,2% το διάστημα 21:00 – 22:30)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: ΕΛΒΕΤΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ 12,4%

ΓΕΝΙΚΟ

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ 21,2%
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: ΕΛΒΕΤΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ 15,3%
BIG BROTHER 10,9% (9,3% το διάστημα 21:00 – 22:30)

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.