Τηλεθέαση: Η Φαίη Μαυραγάνη και ο Γιώργος Αυτιάς στην πρώτη μάχη τoυ 2021

Φαίη Μαυραγάνη, Γιώργος Αυτιάς

Φαίη Μαυραγάνη ή Γιώργος Αυτιάς στην κορυφή της τηλεθέασης;

Tην πρώτη μάχη τoυ νέου έτους, του 2021 είχαν χθες, Σάββατο 2 Ιανουαρίου για την τηλεθέαση η Φαίη Μαυραγάνη και ο Γιώργος Αυτιάς στην πρωινή ενημερωτική ζώνη.

Πιο συγκεκριμένα, η εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» με την Φαίη Μαυραγάνη στο τιμόνι της παρουσίασης καλημέρισε τους τηλεθεατές νωρίς νωρίς το πρωί, πιστή στο τηλεοπτικό της ραντεβού. Κάτι, βεβαίως, που έπραξε και ο Γιώργος Αυτιάς με την εκπομπή «Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά» στον ΣΚΑΪ.

Ποια από τις δύο εκπομπές, ωστόσο, κατόρθωσε να βρεθεί στην πρώτη θέση στους πίνακες τηλεθέασης;

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021, το «Τώρα ό, τι συμβαίνει» στο OPEN κατόρθωσε να κερδίσει την πρώτη θέση τόσο στο δυναμικό κοινό όσο και στο γενικό σύνολο. Η Φαίη Μαυραγάνη, λοιπόν, σημείωσε ποσοστό 17,8% στο δυναμικό κοινό και 18.6% στο γενικό σύνολο. Την ίδια ώρα, το «Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά» συγκέντρωσε ποσοστό 7,9% στο δυναμικό σύνολο και 18,3% στο γενικό σύνολο.

Σημαντικό ρόλο στο… μοίρασμα της πίτας, ωστόσο, έπαιξαν οι υπόλοιποι «αντίπαλοι» στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, οι οποίοι βρέθηκαν επίσης στις επάλξεις!

Ειδικότερα, οι «Πρωινοί τύποι» στον ΑΝΤ1 συγκέντρωσαν ποσοστά 14,3% και 14% στο δυναμικό κοινό και το γενικό σύνολο αντίστοιχα. Το «MEGA Σαββατοκύριακο» απέσπασε μερίδιο 10,7% στο δυναμικό κοινό και 8,2% στο γενικό σύνολο ενώ, τέλος, η ΕΡΤ με το «Μαζί το Σαββατοκύριακο» σημείωσε 6,6 στο δυναμικό κοινό και 15,9 στο γενικό σύνολο.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.