Τηλεθέαση: Η Ελεονώρα Μελέτη έκοψε με άνεση πρώτη το νήμα

Τηλεθέαση

Δείτε τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση.

Σε μάχη για γερά… νεύρα μοιάζει στην τηλεθέαση να είναι εκείνη της πολύ πρωινής ζώνης ανάμεσα στην Ελεονώρα Μελέτη και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή την φετινή τηλεοπτική σεζόν!

Οι δύο ψυχαγωγικές εκπομπές σε MEGA και ALPHA δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να κρατήσουν συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό. Πολλές μέρες, μάλιστα, είναι πολύ κοντά στους πίνακες τηλεθέασης ή μοιράζονται πρωτιές.

Μια τέτοια μέρα δεν ήταν όμως η χθεσινή καθώς, σύμφωνα με της μετρήσεις τις Nielsen, η Ελεονώρα Μελέτη κατόρθωσε με άνεση να βρεθεί στην πρώτη θέση τόσο στο δυναμικό κοινό όσο και στο γενικό σύνολο σημειώνοντας ποσοστά 22,1% και 16,9% αντίστοιχα.

Αναλυτικά η τηλεθέαση για την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021:

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Mega Καλημέρα – 22,1%

Happy Day – 15,1%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Mega Καλημέρα – 16,9%

Happy Day – 13,5%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.