Τηλεθέαση: Η Έξαψη κέρδισε το δυναμικό κοινό στην prime time

Έξαψη

Τι τηλεθέαση έκανε στην πρεμιέρα του το νέο σίριαλ του Mega, Έξαψη;

Το Mega επέστρεψε δυναμικά στην ελληνική μυθοπλασία και τα πρώτα σίριαλ έκαναν πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας. Η Έξαψη, ένα δυνατό ερωτικό δράμα με έντονο αστυνομικό στοιχείο, σε σενάριο Τίνας Καμπίτση και σκηνοθεσία Βασίλη Τσελεμέγκου, φαίνεται πως κέρδισε το δυναμικό κοινό, καθώς πήρε την πρωτιά στην τηλεθέαση στη ζώνη προβολής του.

Η τηλεθέαση αναλυτικά

ΣΥΝΟΛΟ

8 ΛΕΞΕΙΣ 20,5%

ΕΞΑΨΗ 11,6%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ

ΕΞΑΨΗ 15,4

8 ΛΕΞΕΙΣ 11,5%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Τι θα δούμε στην Έξαψη, στο αποψινό δεύτερο επεισόδιο

Η Βίκυ, νοσηλεύεται, σε κρίσιμη κατάσταση. Η αδερφή της και αστυνομικός, Μαρίνα Βούλγαρη, φτάνει στο Ναύπλιο αναζητώντας την αλήθεια. Το πάθος του Αλέξανδρου και της Κλαίρης, φέρνει τα πάνω-κάτω στις ζωές τους. Υλικό από κάμερες ασφαλείας στρέφει το ενδιαφέρον της αστυνομίας προς έναν απρόσμενο ύποπτο.