Τηλεθέαση: Η Δανάη Μπάρκα συνεχίζει απτόητη τις υψηλές της πτήσεις

Τηλεθέαση

Δείτε τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση.

Δίχως ανατροπές κύλησε το κλείσιμο αυτής της εβδομάδας στην τηλεθέαση για την πρωινή ζώνη και την ψυχαγωγία των τηλεοπτικών σταθμών. Και αυτό καθώς η Δανάη Μπάρκα με το «Πάμε Δανάη» απέδειξε, εκ νέου, πως φέτος ήρθε πιο έτοιμη για να κάνει την διαφορά!

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen για την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου, η πρωινή εκπομπή του MEGA με την Δανάη Μπάρκα κατόρθωσε να πάρει την πρωτιά τόσο στο δυναμικό κοινό όσο και στο γενικό σύνολο σημειώνοντας ποσοστά 19,5% και 17,3% αντίστοιχα.

Την δική τους μάχη, στη συνέχεια, έδωσαν η Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα απέναντι στην Κατερίνα Καινούργιου ενώ στο κλείσιμο της κατάταξης βρέθηκε ξανά η Μπέττυ Μαγγίρα.

Αναλυτικά η τηλεθέαση για την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021:

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Πάμε Δανάη – 17.3%

Το Πρωινό – 13.7%

Super Κατερίνα – 11.6%

Ποιος είναι πρωινιάτικα – 5.2%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Πάμε Δανάη – 19.5%

Super Κατερίνα – 14.5%

Το Πρωινό – 13%

Ποιος είναι πρωινιάτικα – 7.4%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.