Τηλεθέαση: Η Αγγελική καθήλωσε στην αιματοβαμμένη αυλαία της

Αγγελική

Τι τηλεθέαση σημείωσε η Αγγελική στο τελευταίο της επεισόδιο;

Αυλαία αιματοβαμμένη έριξε το σίριαλ του Alpha, «Αγγελική» τη νύχτα της Πέμπτης και οι τηλεθεατές παρακολούθησαν μέχρι τέλους την διαδρομή των ηρώων της. Τι τηλεθέαση, ωστόσο, κατόρθωσε να σημειώσει το τελευταίο επεισόδιο για την «Αγγελική» όπου η Φιλαρέτη Κομνηνού πρόσφερε, εκ νέου απλόχερα, μια καθηλωτική ερμηνεία.

Στο μεγάλο φινάλε του δημοφιλούς σίριαλ, που κατάφερε να χτίσει σταθερό παρά τις αλλαγές στην ώρα προβολής κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής σεζόν, η Αθηνά συγκλονισμένη από την πράξη του Δημήτρη και βλέποντας ότι όλα έχουν χαθεί, πήρε την σκληρή απόφαση και τον σκότωσε στην αγκαλιά της. Έπειτα έστρεψε το όπλο επάνω της. Για εκείνη, όμως, η ζωή συνεχίστηκε… διαφορετικά.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen για την Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021, το τελευταίο επεισόδιο για το σίριαλ «Αγγελική» κατόρθωσε να αποσπάσει ποσοστό 16,7% στο δυναμικό κοινό και 19,3% στο γενικό σύνολο.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.