Τηλεθέαση: H Πόπη Τσαπανίδου έδωσε την πρώτη μάχη

Πόπη Τσαπανίδου

Τι τηλεθέαση σημείωσε η Πόπη Τσαπανίδου στην πρώτη "καλησπέρα" της;

Την παρθενική της εμφάνιση είχε η Πόπη Τσαπανίδου στο πλατό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του OPEN το βράδυ της Δευτέρας 30 Αυγούστου. Η δημοσιογράφος καλησπέρισε το τηλεοπτικό κοινό κάνοντας την αρχή στη νέα καθημερινή τους συνήθεια στην ενημέρωση.

Η Πόπη Τσαπανίδου υποδέχτηκε τους τηλεθεατές του OPEN με ένα ασπρόμαυρο σύνολο και πέρασε αμέσως στα θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα.

Τι τηλεθέαση έκανε, όμως, το πρώτο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού με την Πόπη Τσαπανίδου στο τιμόνι του;

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, η Πόπη Τσαπανίδου στην πρώτη της «καλησπέρα» κατόρθωσε να σημειώσει ποσοστό 7,1% στο δυναμικό κοινό και 9,1% στο γενικό σύνολο. Αξίζει να σημειωθεί πως η δημοσιογράφος μπήκε στην πλέον σκληρή αρένα της ενημέρωσης έχοντας «απέναντι» τόσο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha όσο και εκείνο του ΑΝΤ1.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.