Τηλεθέαση για… τρεις στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου

τηλεθέαση

Τι τηλεθέαση σημείωσαν Νίκος Μάνεσης, Σίσσυ Χρηστίδου και Δημήτρης Καμπουράκης;

Σε μια δύσκολη για όλους τηλεοπτική χρονιά, με τον ανταγωνισμό να είναι μεγαλύτερος από ποτέ, η τηλεθέαση κάθε μέρα και σε κάθε ζώνη είναι λογικό να παρουσιάζει διάφορα σκαμπανεβάσματα. Τι συνέβη, ωστόσο, το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου στην πρωινή ζώνη;

Πιο συγκεκριμένα, τις δυνάμεις τους δοκίμασαν για ακόμα μια φορά ALPHA, ΣΚΑΪ και OPEN με τις εκπομπές «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση», «Σαββατοκύριακο παρέα» και «Έλα χαμογέλα». Έτσι το τηλεοπτικό κοινό είχε την ευκαιρία να επιλέξει πιο πρόγραμμα θα τον συντροφεύσει για περίπου τρεις ώρες.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, λοιπόν, πρώτη το νήμα έκοψε η εκπομπή του Νίκου Μάνεση στον ALPHA τόσο στο δυναμικό κοινό όσο και στο γενικό σύνολο.

Η τηλεθέαση αναλυτικά.

ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση – 23,8%

Σαββατοκύριακο παρέα – 13,7%

Έλα χαμογέλα – 9,5%

ΓΕΝΙΚΟ

Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση – 23,3%

Σαββατοκύριακο παρέα – 20,8%

Έλα χαμογέλα – 8,1%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.