Τηλεθέαση: Φαίη Μαυραγάνη και Γιώργος Αυτιάς μοιράστηκαν πρωτιές

Φαίη Μαυραγάνη, Γιώργος Αυτιάς

"Τώρα ό,τι συμβαίνει" ή "Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά" κατέκτησαν την τηλεθέαση;

Για ακόμα ένα Σαββατοκύριακο βρέθηκαν στις επάλξεις η Φαίη Μαυραγάνη και ο Γιώργος Αυτιάς με στόχο να ενημερώσουν το τηλεοπτικό κοινό για όλα όσα το απασχολούν. Μάλιστα, το Σάββατο 9 Ιανουαρίου η πίτα της τηλεθέασης μοιράστηκε ανάμεσα στους δύο leader της πρωινής ενημέρωσης.

Ποιος βρέθηκε όμως πρώτος και δη σε ποιο κοινό;

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το Σάββατο 9 Ιανουαρίου, η Φαίη Μαυραγάνη με την εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» κατόρθωσε να βρεθεί για ακόμη μια φορά στην κορυφή της προτίμησης του δυναμικού κοινού με ποσοστό 15,1%. Στο γενικό σύνολο η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του OPEN σημείωσε 16,7%.

Όσον αφορά τον Γιώργο Αυτιά κατόρθωσε με ευκολία να βρεθεί στην κορυφή του γενικού συνόλου καθώς συγκέντρωσε ποσοστό 20% της προτίμησης των τηλεθεατών. Στο δυναμικό κοινό, ωστόσο, η εκπομπή «Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά» στον ΣΚΑΪ κατέγραψε ποσοστό της τάξης του 11,3%.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.