Τηλεθέαση: Έτσι έκλεισαν τη σεζόν Σίσσυ Χρηστίδου, Νίκος Μάνεσης και Μαρία Μπακοδήμου

Τηλεθέαση

Δείτε τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση.

Μοιρασμένα ήταν τα πράγματα χθες, Κυριακή 7 Ιουλίου, στην τηλεθέαση και συγκεκριμένα στην πρωινή ζώνη. Η Σίσσυ Χρηστίδου, ο Νίκος Μάνεσης και η Μαρία Μπακοδήμου έριξαν αυλαία για τη φετινή σεζόν, με τους δύο πρώτους να μοιράζονται τις πρωτιές σε δυναμικό κοινό και γενικό σύνολο αντίστοιχα.

Η Σίσσυ Χρηστίδου αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές: «Πάλι εδώ τον Σεπτέμβριο»

Στο δυναμικό κοινό, το «Χαμογέλα και πάλι» σημείωσε μέσο όρο 13,8% και ακολούθησε το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» με 12,2%. Το «Γεια σου» είχε 8,9% και οι Δεκατιανοί 8,2%.

Όσον αφορά το γενικό σύνολο, ο Νίκος Μάνεσης είχε μέσο όρο 20,4%, η Σίσσυ Χρηστίδου 13,6%, οι Δεκατιανοί 13,4% και η Μαρία Μπακοδήμου 9,2%.

Τίτλοι τέλους για τη Μαρία Μπακοδήμου και το «Γεια σου»

Η τηλεθέαση

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Χαμογέλα και πάλι – 13,8%

Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση – 12,2%

Γεια σου – 8,9%

Δεκατιανοί – 8,2%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση – 20,4%

Χαμογέλα και πάλι – 13,6%

Δεκατιανοί – 13,4%

Γεια σου – 9,2%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.