Τηλεθέαση: Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου κερδίζουν τους τηλεθεατές της πρωινής ζώνης

τηλεθέαση

Αναλυτικά η τηλεθέαση για όλες τις πρωινές εκπομπές...

Η μάχη για την πρωτιά στην τηλεθέαση σε μια πολύ ανταγωνιστική ζώνη, όπως είναι η πρωινή, είναι συνεχής και τελειώνει μόνο όταν ολοκληρωθεί η σεζόν. Τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο και κανείς δεν πρέπει να βιάζεται να μιλήσει για πρωτιά, όταν η πρωτιά αλλάζει χέρια από μέρα σε μέρα.

Έτσι, λοιπόν, η αυξημένη δυναμική που δείχνει το τελευταίο διάστημα να έχει η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Star, έφερε την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου στην κορυφή του πίνακα μετρήσεων της Nielsen την Τρίτη και μάλιστα με υψηλό ποσοστό που έφτασε στο δυναμικό κοινό στο 16,6%.

Η συνταγή της καθαρόαιμης ψυχαγωγίας που «έχτισαν» σταδιακά οι συντελεστές του Breakfast@Star και η ευχάριστη, χαλαρή, δίχως νευρικότητα και καβγάδες παρουσίαση από την Ελένη Χατζίδου, τον Ετεοκλή Παύλου και τους συνεργάτες τους, φαίνεται πως είναι πλέον αυτό που αποζητούν όσοι τηλεθεατές επιλέγουν το πρωί ένα μη ενημερωτικό πρόγραμμα.

Η τηλεθέαση αναλυτικά…

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

BREAKFAST AT STAR 16,6%
ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ 12,4%
SUPER ΚΑΤΕΡΙΝΑ 10,2%
ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ! 9,4%
ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ 8,1%
ΠΡΩΙΑΝ ΣΕ ΕΙΔΟΝ 3,5%
ΠΡΩΙΝΟ ΣΟΥ ΣΟΥ 2,8%

ΓΕΝΙΚΟ

ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ 19,2%
ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ 14,1%
BREAKFAST AT STAR 11%
SUPER ΚΑΤΕΡΙΝΑ 10,2%
ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ! 7,9%
ΠΡΩΙΝΟ ΣΟΥ ΣΟΥ 4,9%
ΠΡΩΙΑΝ ΣΕ ΕΙΔΟΝ 4%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.