Τηλεθέαση: Δυναμική η παρουσία του ΣΚΑΪ την εκλογική βραδιά

τηλεθέαση

Οι τηλεθεατές εμπιστεύθηκαν τον ΣΚΑΪ για την ενημέρωσή τους.

Ημέρα Εθνικών Εκλογών η Κυριακή 21 Μαΐου και όπως σε όλα τα μεγάλα γεγονότα, οι πολίτες έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην ενημερωτική ομάδα του ΣΚΑΪ που σύσσωμη βρέθηκε στην πρώτη γραμμή, με συνεχή ροή ειδήσεων, ρεπορτάζ και ζωντανές συνδέσεις από κάθε σημείο όπου χτυπούσε εκλογικός παλμός.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της  Nielsen ο ΣΚΑΪ ήταν επιλογή του τηλεοπτικού κοινού στην κάλυψη των εθνικών εκλογών με υψηλά ποσοστά. Συγκεκριμένα, στο slot της εκλογικής βραδιάς, 3.483.613 παρακολούθησαν τον ΣΚΑΪ έστω για 1’, με ποσοστό 14.7% στο σύνολο του κοινού. Μια βραδιά που ξεκίνησε δυναμικά από τις 17:45, με τη Σία Κοσιώνη στο συντονισμό, τον Αλέξη Παπαχελά, τον Παύλο Τσίμα και όλη την ομάδα αναλυτών του ΣΚΑΪ.

Στις 19.00 ακριβώς, ο ΣΚΑΪ μετέδωσε το αποτέλεσμα του EXIT POLL με τον Γιώργο Αράπογλου και την PULSE RC, καθώς και τα πρώτα σχόλια από τα κόμματα. Όπως πάντα ακολούθησαν τα επίσημα αποτελέσματα του Υπουργείου Εσωτερικών, ζωντανές συνδέσεις από τα κομματικά επιτελεία και τα εκλογικά κέντρα και οι εξελίξεις, σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Οι τηλεθεατές παρακολούθησαν ΣΚΑΪ και σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Ο ενημερωτικός μαραθώνιος ξεκίνησε από τις 05.00 με τον Γιώργο Αυτιά και την εκπομπή «Καλημέρα» που τερμάτισε πρώτη σε τηλεθέαση με 18,7% στο σύνολο του κοινού, στις 09.00 τη σκυτάλη πήραν οι Δημήτρης Οικονόμου και Άκης Παυλόπουλος με την εκπομπή «Σήμερα» και με τηλεθέαση 13,6% στο σύνολο του κοινού ενώ στις 12.00 οι «Αταίριαστοι», Γιάννης Ντσούνος και Χρήστος Κούτρας σημείωσαν 10,6%  στο σύνολο του κοινού.