Τηλεθέαση: Δεν ευνοήθηκε το Voice στη νέα μέρα προβολής

The Voice

Εντυπωσιακά ποσοστά στην τηλεθέαση σημείωσε ο "Καζαντζάκης"!

Νέα δεδομένα ξεκίνησαν για το Voice από την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου καθώς πια το αγαπημένο τάλεντ σόου θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή στις 21:00 μετά και την έλευση του νέου Survivor στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Στην πρώτη, όμως, αυτή μάχη για την τηλεθέαση το Voice είχε δυο σημαντικούς αντιπάλους. Την μουσική εκπομπή του Θοδωρή Αθερίδη στο MEGA, «Έλα και θα δεις» καθώς και την πρώτη τηλεοπτική προβολή της ταινίας «Καζαντζάκης» του Γιάννη Σμαραγδή στον ΑΝΤ1.

Πόσο κατόρθωσαν, αλήθεια, τα απέναντι προγράμματα να πληγώσουν την υπεροχή του μουσικού τάλεντ σόου του ΣΚΑΪ;

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021, το Voice κατόρθωσε να κερδίσει την πρωτιά τόσο στο δυναμικό κοινό όσο και στο γενικό σύνολο με ποσοστά 19,8% και 23,6% αντίστοιχα.

Αξίζει να σημειωθεί, όμως, πως το κινηματογραφικό φιλμ «Καζαντζάκης» κατέκτησε σημαντικό μερίδιο των τηλεθεατών αποσπώντας το 17,7% του δυναμικού κοινού και το 17,6% στο γενικό σύνολο. Έτσι, μετά την μεγάλη επιτυχία της ταινίας «Ευτυχία» στον ίδιο σταθμό έρχεται ακόμα μια κινηματογραφική ταινία να σημειώσει ποσοστά – ρεκόρ στην τηλεοπτική της προβολή.

Στην ώρα, τέλος, που προβλήθηκε η εκπομπή του Θοδωρή Αθερίδη «Έλα και θα δεις» σημείωσε ποσοστά 2,5% στο δυναμικό κοινό και 3,3% στο γενικό σύνολο.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.