Τηλεθέαση: Άρχισαν «Όλα Γκουντ» για Γρηγόρη Γκουντάρα και Νάταλι Κάκκαβα;

Γρηγόρης Γκουντάρας, Νάταλι Κάκκαβα

Τι τηλεθέαση έκαναν ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα στην πρεμιέρα του "Όλα Γκουντ";

Την παρθενική τους πρώτη είχαν ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα, το Σάββατο, στα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Μετά την έναρξη του δεύτερου κύκλου του Big Brother, το ευτυχισμένο ζευγάρι ξεκίνησε και την παρουσίαση της δεύτερης εκπομπής που έχουν αναλάβει στο σταθμό. Το ψυχαγωγικό μαγκαζίνο «Όλα Γκουντ» όπου στο πλευρό τους έχουν την Αφροδίτη Γραμμέλη και τον Δημήτρη Σταρόβα.

Πως υποδέχθηκαν, όμως, οι τηλεθεατές την συγκεκριμένη πρεμιέρα;

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021 και δίχως ακόμη να έχει μπει στην αρένα ο βαρύς ανταγωνισμός, ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα κατόρθωσαν με το νέο «Όλα Γκουντ» να σημειώσουν ποσοστό 14.5% στο δυναμικό κοινό και 15.7% στο γενικό σύνολο.

Αξίζει να σημειωθεί η αλλαγή του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, τόσο σε ώρα όσο και σε διάρκεια, εξαιτίας της έλευσης του «Όλα Γκουντ».

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.