Τηλεθέαση: Αντελίνα και Χάρης Βαρθακούρης ήρθαν αλλά η Ναταλία Γερμανού κράτησε την πρωτιά

ΣΟΥ ΚΟΥ FAMILY

Πως τα πήγε στην τηλεθέαση η πρεμιέρα του "Σου Κου Family";

Γεγονός είναι η επανένωση η τηλεοπτική για την Αντελίνα και τον Χάρη Βαρθακούρη μέσα από το νέο «Σου Κου Family» που έκανε πρεμιέρα, το μεσημέρι του Σαββάτου, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Πως τα πήγε όμως στην τηλεθέαση η εκπομπή όταν απέναντι βρισκόταν η σταθερή αξία του Σαββατοκύριακου που ακούει στο όνομα Ναταλία Γερμανού;

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021, η παρουσιάστρια του ALPHA κατόρθωσε να πάρει με ευκολία την πρώτη θέση τόσο στο δυναμικό κοινό όσο και στο γενικό σύνολο. Πιο συγκεκριμένα, η εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» σημείωσε ποσοστά 18% και 18,8% αντίστοιχα.

Την ίδια ώρα, η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης έκαναν… ποδαρικό στην τηλεθέαση σημειώνοντας ποσοστό 14,8% στο δυναμικό κοινό και 16,5% στο γενικό σύνολο.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.