Τηλεθέαση: Ανεβάζουν στροφές τόσο «Ήλιος» όσο και «Άσε μας ρε μαμά»

τηλεθέαση

Τι τηλεθέαση σημείωσαν τα δύο σίριαλ σε ΑΝΤ1 και Alpha;

Σε μια μάχη μαραθώνια αναμένεται να εξελιχθεί στην τηλεθέαση αυτή ανάμεσα στα δύο καθημερινά σίριαλ του ΑΝΤ1 και Alpha. Δηλαδή τον «Ήλιο» που συνεχίζεται για δεύτερη σεζόν και το νέο «Άσε μας ρε μαμά» ενώ από την ερχόμενη εβδομάδα θα προστεθεί στην… αρένα και το καθημερινό σίριαλ της ΕΡΤ, «Χαιρέτα μου τον πλάτανο».

Τι τηλεθέαση, όμως, σημείωσαν τα δύο σίριαλ το βράδυ της Τετάρτης 15 Σεπτεμβρίου;

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, η νέα καθημερινή κωμική σειρά «Άσε μας ρε μαμά» κατόρθωσε να πάρει ξανά την πρωτιά στη ζώνη στο δυναμικό κοινό σημειώνοντας 18,4%. Στο γενικό σύνολο, όμως, για μια ακόμη ημέρα, ο «Ήλιος» του ΑΝΤ1 βρέθηκε ξανά μπροστά με ποσοστό 16,7%.

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Άσε μας ρε μαμά 18,4%

Ήλιος 13%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Ήλιος 16,7%

Άσε μας ρε μαμά 15,4%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.