Τηλεθέαση: Ανέβασε στροφές, δίχως αντίπαλο, η Φάρμα

Φάρμα

Τι ποσοστά σημείωσε η Φάρμαστην τηλεθέαση της Κυριακής του Πάσχα;

Σε διαφορετική ημέρα, και ώρα, προβλήθηκα η «Φάρμα» το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στις 20.00 στον ΑΝΤ1. Λόγως της ιδιαιτερότητας της Μεγάλης Εβδομάδας, ο σταθμός του Αμαρουσίου επέλεξε να μεταφέρει το ριάλιτι επιβίωσης στο Σαββατοκύριακο προκειμένου να κρατήσει καλύτερη συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό.

Τι τηλεθέαση, ωστόσο, κατόρθωσε να αποσπάσει η Φάρμα το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα με ένα επεισόδιο που, ομολογουμένως, είχε τα πάντα με κλείσιμο την αποχώρηση του Βασίλη Ματζουράνη;

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη σημείωσε ποσοστό 18,7% στο δυναμικό κοινό και 20,1% στο γενικό σύνολο.

Έτσι, η υπέρμετρη υποστήριξη που έδειξε προς τον Ντούπη ο Στράτος Τζώρτζογλου αλλά και οι ανεβαστικοί χοροί των αδελφών Τσικιτίκου μπόρεσαν να ανεβάσουν στροφές για την Φάρμα!

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.