Τηλεθέαση: Ανατροπή στην πρωινή ζώνη

τηλεθέαση

Ποια εκπομπή πήρε την πρωτιά στην τηλεθέαση;

Ανατροπή είχαμε στην τηλεθέαση των πρωινών εκπομπών, την Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021. Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, ήταν η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας αυτοί που κατάφεραν να κόψουν πρώτοι το νήμα στο δυναμικό κοινό, με τη Δανάη Μπάρκα να ακολουθεί σε μικρή απόσταση.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή του ΑΝΤ1 σημείωσε τηλεθέαση 15% και το Mega 14,4%. Αμέσως μετά συναντάμε την Κατερίνα Καινούργιου και την Ζήνα Κουτσελίνη με ποσοστά που κυμάνθηκαν στο 11%. Μονοψήφιες ήταν οι επιδόσεις για τις υπόλοιπες εκπομπές της ζώνης.

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ 15%
ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ! 14.4%
SUPER ΚΑΤΕΡΙΝΑ 11%
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ 11%
ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ 9.9%
BREAKFAST AT STAR 9%
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ; 6.2%
LOVE IT 6%
ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ 5.2%

Στο σύνολο δεν είχαμε καμία έκπληξη στην τηλεθέαση, καθώς οι Αταίριαστοι στου ΣΚΑΪ παρέμειναν σταθερά στην πρώτη θέση του πίνακα μετρήσεων της Nielsen.

ΓΕΝΙΚΟ

ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ 18.2%
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ 16.5%
ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ 16%
ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ! 12.6%
SUPER ΚΑΤΕΡΙΝΑ 11.7%
LOVE IT 9.3%
BREAKFAST AT STAR 6.8%
ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ 6.1%
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ; 5%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.