Τηλεθέαση: Ανατροπή για Μαλέσκου – Παπαγεωργίου

Τηλεθέαση

Δείτε τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση.

Σκληρές μάχες δίνουν σε καθημερινή βάση για την τηλεθέαση η Ιωάννα Μαλέσκου και το Love it με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το Pop Up.

Την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου είχαμε ανατροπή στους πίνακες τηλεθέασης, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να παίρνει την πρωτιά στο δυναμικό κοινό, έχοντας μέσο όρο 11,7% έναντι 8,1% του Love it.

Στο γενικό σύνολο η κατάσταση παρέμεινε ίδια με τις προηγούμενες ημέρες, με την Ιωάννα Μαλέσκου να διατηρεί το προβάδισμα.

Η τηλεθέαση

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Love it – 11,2%

Pop Up – 8,4%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Pop Up – 11,7%

Love it – 8,1%

Στο διάστημα (13:00 – 13:45) που οι δύο εκπομπές έπαιξαν απέναντι, το Love it κράτησε το προβάδισμα στο γενικό σύνολο, ωστόσο, το Pop Up πήρε την πρωτιά στο δυναμικό κοινό.

Η τηλεθέαση το διάστημα 13:00 – 13:45…

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Love it – 9,7%

Pop Up – 7,2%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Pop Up – 11,5%

Love it – 7,9%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.