Τηλεθέαση: Alpha Παντού και με το δεξί…

τηλεθέαση

Η ενημέρωση δεν πάει διακοπές, μπορεί όμως να έχει διάθεση διακοπών και μπορεί να προσελκύσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, ο Πέτρος Καρσιώτης και η Βίκυ Χαντζή σήκωσαν δυνατά την αυλαία της εκπομπής τους, στον Alpha. To Alpha Παντού, πολυθεματικό και με γρήγορους ρυθμούς, ταξίδεψε τους τηλεθεατές σε όλα τα σημαντικά γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας, αλλά και σε θέματα που αναζητούν την αισιόδοξη πλευρά της ζωής.

[dfp_ads id=236982]

Σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen, το κοινό φαίνεται να στρέφεται όλο και περισσότερο στο infotainment. To «Alpha Παντού» σημείωσε στο δυναμικό κοινό 18-54 μέσο όρο τηλεθέασης 15,5%, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι πήρε την πρωτιά στις γυναίκες ηλικίας 25-44 με 19,8%. Ακολούθησαν στο ίδιο κοινό Mega με 18,6%, Star με 17,1%, ΣΚΑΪ με 10,5% και ΑΝΤ1 με 8%.

Η επιλογή του Alpha να εντάξει στο καλοκαιρινό του πρόγραμμα μια εκπομπή που συνδυάζει με ξεχωριστό τρόπο την ενημέρωση και τη ψυχαγωγία και που είναι παντού στην Ελλάδα και το εξωτερικό, τόσο στα μεγάλα όσο και στα μικρά της ημέρας, αποδεικνύεται σωστή.

Δείτε τις μετρήσεις τηλεθέασης για όλα τα προγράμματα εδώ…