Τηλεοπτικές άδειες: Οι καναλάρχες στο Μαξίμου

τηλεοπτικές άδειες
Ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς (Κ), η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη (Α) και ο γενικός γραμματέας της Ενημέρωσης & Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος (Δ) στη συνέντευξη Τύπου για την επίσημη παρουσίαση του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης (Μητρώο Online Media), στο συνεδριακό χώρο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης στην Αθήνα, την τρίτη 7 Ιουνίου 2016. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Τα επόμενα βήματα μετά τη δημοπρασία για τις τηλεοπτικές άδειες θα συζητήσουν το μεσημέρι της Δευτέρας (05.09.2016) στο Μέγαρο Μαξίμου η κυβέρνηση και οι τέσσερις επιχειρηματίες που πήραν από μια άδεια για κανάλι. Η συνάντηση έχει οριστεί για τις 15:00 το μεσημέρι.

Την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσουν ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη και ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης Λευτέρης Κρέτσος. Στο Μαξίμου θα βρεθούν εκπρόσωποι του Γιάννη Αλαφούζου για τον ΣΚΑΙ, του Θοδωρή Κυριακού για τον ΑΝΤ1, της εταιρίας Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη και της εταιρίας Καλογρίτσα, οι οποίες κέρδισαν τις τέσσερις άδειες.

Οι νέοι καναλάρχες καλούνται μέσα στις επόμενες 12 μέρες…