Τηλεοπτικές άδειες: Ο Ν. Παππάς καλεί σε συνάντηση τους 4 νέους καναλάρχες – Οι συγχωνεύσεις και τα σενάρια για την επόμενη ημέρα

τηλεοπτικές άδειες

Στο ραντεβού με τους νέους καναλάρχες θα είναι παρόντες η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη και ο κ. Κρέτσος. Δεν αποκλείεται να υπάρξει ανατροπή στα πρόσωπα εάν κάποιος νικητής δεν καταβάλει την πρώτη δόση εντός 15 ημερών.

[dfp_ads id=236982]

Ξεκινούν οι διεργασίες μετά το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, με τον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά να καλεί τους 4 προσωρινούς καναλάρχες προκειμένου να συζητήσουν τα επόμενα διαδικαστικά βήματα.

Παρόντες στη συνάντηση θα είναι η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη και ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρης Κρέτσος, ενώ δεν προσδιορίζεται ο τόπος που θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση.

Τα σίγουρα επόμενα βήματα είναι πως θα πραγματοποιηθεί εκ νέου έλεγχος πόθεν έσχες στους 4 καναλάρχες και εάν δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα τότε θα υπάρξει και το τελικό αποτέλεσμα του διαγωνισμού. Εμπλοκή δεν αποκλείεται να υπάρξει και με το θέμα της καταβολής της πρώτης δόσης από τους 4 που πλειοδότησαν στο διαγωνισμό, κάτι που εάν δεν συμβεί ή συμβεί εκπρόθεσμα, σημαίνει πως χάνει την τηλεοπτική του άδεια…