Τηλεοπτικές άδειες: Αποφασισμένη η κυβέρνηση να ρίξει μαύρο στα ιδιωτικά κανάλια – Όλγα Γεροβασίλη: «Κάποιος άλλος πετά στο δρόμο τους εργαζομένους»

τηλεοπτικές άδειες
Αγωνία για χιλιάδες εργαζόμενους σε Mega, Alpha, Star και Epsilon που σε 87 ημέρες κινδυνεύουν με λουκέτο. Μαζικές προσφυγές στη δικαιοσύνη τις επόμενες ημέρες από τα κανάλια που δεν έλαβαν άδεια.

Αμετακίνητη φαίνεται η κυβέρνηση για το μαύρο στα ιδιωτικά κανάλια που είτε δεν κατάφεραν να λάβουν μία άδεια είτε δεν κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τη διαδικασία του διαγωνισμού, κάτι που σημαίνει πως τις επόμενες 87 ημέρες θα υπάρξει τρομερός «πόλεμος».

Η αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να ρίξει μαύρο στα ιδιωτικά κανάλια και να οδηγήσει στην ανεργία χιλιάδες εργαζομένους, φάνηκε και από τη νέα συνέντευξη της κυβερνητικής εκπροσώπου, Όλγας Γεροβασίλη, η οποία μιλώντας στο ΑΠΕ ΜΠΕ τόνισε πως η κυβέρνηση είναι συνεπής στις προεκλογικές της δεσμεύσει και πως έδειξε την τεράστια απόσταση που τη χωρίζει από τα σκοτεινά μονοπάτια της διαπλοκής.

«Αποδείξαμε την αποφασιστικότητά μας για θεσμικά κατοχυρωμένο καθαρό ορίζοντα στην ενημέρωση. Την υπεράσπιση του χαρακτήρα της ως δημόσιου αγαθού. Τη στρατηγική προσήλωσή μας στη διαφανή αξιοποίηση των δημόσιων αγαθών προς όφελος του λαού μας», αναφέρει.

Είναι χαρακτηριστικός και ενδεχομένως και προκλητικός για όσους θα χάσουν τις δουλειές τους, ο τρόπος που η Όλγα Γεροβασίλη επιλέγει να απαντήσει σε όσους κατηγορούν την κυβέρνηση ότι «ρίχνει μαύρο στην ιδιωτική τηλεόραση» και ότι θα είναι υπεύθυνη για την απώλεια των θέσεων εργασίας.

«Αν έχετε χτίσει αυθαίρετη επιχείρηση, χωρίς άδεια λειτουργίας σε δασική έκταση και σας αποβάλλουν απ’ αυτήν μπορείτε να πείσετε στ’ αλήθεια ότι διώκεστε, ότι σας ξεσπιτώνουν; Αν έχετε διαλέξει να μη συμμετάσχετε σε διαγωνισμό που αφορά τη συνέχιση της δραστηριότητάς σας, κάποιος άλλος πετά στο δρόμο τους εργαζόμενούς σας;», απαντά η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Διαβάστε περισσότερα στο NEWSIT