Τηλεοπτικές άδειες: 50 ώρες απομόνωσης! Με βαλίτσες, στρώματα και… ανεμιστήρες οι εκπρόσωποι

τηλεοπτικές άδειες

Αναμένεται να ξεπεράσει τις 50 ώρες η διαδικασία! - Με... κόκκινο μπλουζάκι έφτασε ο Βαγγέλης Μαρινάκης - Παρόντες ο Θοδωρής Κυριακού για τον ΑΝΤ1 και ο Ιβάν Σαββίδης - Απουσιάζουν Βαρδινογιάννης και Αλαφούζος

Τόσα δίνω, πόσα θες… Η στιγμή για τη δημοπράτηση των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών έφτασε και από τις 07:00 το πρωί φτάνουν σταδιακά στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης στην Καλλιθέα οι εκπρόσωποι των οκτώ εταιριών που θα λάβουν μέρος στη διαδικασία. Η παρουσίες του Βαγγέλη Μαρινάκη, του Θοδωρή Κυριακού και Ιβάν Σαββίδη δίνουν… νέο ενδιαφέρον στη διαδικασία. Απουσιάζουν Βαρδινογιάννης και Αλαφούζος.

[dfp_ads id=236982]

Αν και έγινε κλήρωση για την ώρα που θα φτάσουν οι εκπρόσωποι των οκτώ εταιριών που θα διεκδικήσουν τις τέσσερις άδειες, μετά τον αποκλεισμό την τελευταίας στιγμής της συμμετοχής του Epsilon λόγω προβλήματος με την εγγυητική που κατέθεσε ο Φίλιππος Βρυώνης, η… σειρά φαίνεται πως δεν τηρήθηκε. Αλλά μάλλον αυτό δεν ενδιαφέρει κανέναν. Ο δρόμος μπροστά από το κτίριο της Γενικής Γραμματείας στην Καλλιθέα είναι αποκλεισμένος και η πρόσβαση επιτρέπεται μόνο στους εκπροσώπους των εταιριών που διεκδικούν άδεια και τα τηλεοπτικά συνεργεία. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις εποπτεύουν το χώρο, ενώ έχουν επιστρατευτεί και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ live blog του newsit.gr