Τι τηλεθέαση σημείωσε το Fame Story στην πρεμιέρα του;

Fame Story

Δείτε τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση.

Την πρώτη του μάχη για την τηλεθέαση έδωσε χθες, Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, το Fame Story που έκανε πρεμιέρα στο Star. Η θρυλική μουσική ακαδημία επέστρεψε μετά από πολλά χρόνια στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, με σκοπό να αναδείξει τις καλύτερες φωνές.

18 παίκτες μονομάχησαν στη σκηνή του Fame Story, ενώπιον των Αντώνη Ρέμου, Ελένης Φουρέιρα,  Γιώργου Αρσενάκου και Light, οι οποίοι βρίσκονται στην κριτική επιτροπή. Από τους 18 παίκτες όμως, μόνο 16 κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για την Ακαδημία.

Δείτε ΕΔΩ ποιοι μπήκαν στο Fame Story και ποιοι έμειναν εκτός

Πώς τα πήγε όμως, το Fame Story στην τηλεθέαση;

Στο δυναμικό κοινό το Fame Story σημείωσε μέσο όρο 17,3%, με το υψηλότερο ποσοστό του να είναι το 23,3% στο τέταρτο 01:15 – 01:30.

Στο γενικό σύνολο το Fame Story είχε μέσο όρο 18,8%, φτάνοντας μέχρι το 26,4% στο τέταρτο 01:15 – 01:30.

Η τηλεθέαση

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Fame Story – 17,3%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Fame Story – 18,8%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.