Τι τηλεθέαση σημείωσε ο τελικός του X Factor απέναντι από τις Άγριες Μέλισσες;

Τηλεθέαση

Δείτε τι κατέγραψαν για την τηλεθέαση οι μετρήσεις της Nielsen.

Την τελευταία του μάχη για την τηλεθέαση έδωσε χθες, Κυριακή 10 Ιουλίου, το X Factor. Το talent show του Mega ολοκληρώθηκε, με την Κατερίνα Λαζαρίδου να αναδεικνύεται η μεγάλη νικήτρια.

Οι Άγριες Μέλισσες όμως, με το αφιέρωμα «Το τελευταίο πέταγμα», κέρδισαν την πρωτιά στην τηλεθέαση, τόσο στο γενικό σύνολο, όσο και στο δυναμικό κοινό.

Στο γενικό σύνολο οι Άγριες Μέλισσες σημείωσαν μέσο όρο 22% και ακολούθησε το X Factor με 20,3%. Η Μουρμούρα είχε 12,2% και το Total Blackout 5,6%.

Στο δυναμικό κοινό οι Άγριες Μέλισσες είχαν μέσο όρο 21,5%, ενώ το X Factor σημείωσε 17,6%. Η Μουρμούρα βρέθηκε στο 11,2% και το Total Blackout στο 5,8%.

Η τηλεθέαση

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Άγριες Μέλισσες – 22%

X Factor – 20,3%

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – 12,2%

Total Blackout – 5,6%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Άγριες Μέλισσες – 21,5%

X Factor – 17,6%

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – 11,2%

Total Blackout – 5,8%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.