Τι τηλεθέαση σημείωσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος στην πρεμιέρα του “Στην υγειά μας ρε παιδιά”;

Τηλεθέαση

Δείτε τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος έκανε πρεμιέρα χθες με το “Στην υγειά μας ρε παιδιά” για 17η χρονιά και ρίχτηκε δυναμικά στη μάχη για την τηλεθέαση.

Η πρεμιέρα της αγαπημένης εκπομπής έγινε με ένα ξεχωριστό μουσικό αφιέρωμα στον αξέχαστο Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, τιμώντας έναν μοναδικό καλλιτέχνη που άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού.

Η εκπομπή “Στην υγειά μας ρε παιδιά” είχε μέσο όρο 18,9% στο γενικό σύνολο, με το υψηλότερο τέταρτο (00:15 – 00:29) να φτάνει στο 23,2%.

Στο δυναμικό κοινό, η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου σημείωσε μέσο όρο 13,1%, ενώ στο υψηλότερο τέταρτο (00:15 – 00:29) ανέβηκε μέχρι το 17,2%.

Η τηλεθέαση του “Στην υγειά μας ρε παιδιά”

Γενικό σύνολο: 18,9%

Δυναμικό κοινό: 13,1%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.