Τι τηλεθέαση έκανε το My Style Rocks στην πρεμιέρα;

My Style Rocks

Πού κινήθηκε η τηλεθέαση για το My Style Rocks την ημέρα της πρεμιέρας του στον ΣΚΑΪ; Αναλυτικά οι μετρήσεις...

Ο Δημήτρης Σκουλός, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Στέλιος Κουδουνάρης κάθισαν στις θέσεις της κριτικής επιτροπής. Η Κατερίνα Καραβάτου υποδέχτηκε τις εννέα διαγωνιζόμενες στο ανανεωμένο πλατό και κάπως έτσι ξεκίνησε το πρώτο catwalk της σεζόν στο My Style Rocks. Τι τηλεθέαση κατέγραψε, όμως, στα μηχανάκια της Nielsen;

Σύμφωνα με τις μετρήσεις, η πρεμιέρα του My Style Rocks σημείωσε τηλεθέαση 5,9% στο σύνολο και 6,9% στο δυναμικό κοινό. Το reality μόδας του ΣΚΑΪ δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει την ιδιαίτερη επικαιρότητα την ημέρα της πρεμιέρας του, καθώς στο Mega, το Live News, το οποίο έχει χτίσει σταθερή σχέση με το τηλεοπτικό κοινό, σάρωνε με ποσοστά που άγγιζαν και το 26,4% στο δυναμικό κοινό.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.