Τι τηλεθέαση έκανε το My Style Rocks στη δεύτερη εκπομπή;

My Style Rocks

Δείτε τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση.

Στην τηλεοπτική μας πραγματικότητα επέστρεψε το My Style Rocks με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καραβάτου και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τον Δημήτρη Σκουλό και τον Στέλιο Κουδουνάρη στην κριτική επιτροπή. Αν και μετράει ήδη δυο μέρες μόνο το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ φαίνεται πως δεν έχει επηρεάσει ιδιαίτερα την τηλεθέαση με την επιστοφή του.

Και αυτό μιας και την δεύτερη ημέρα προβολής του, το My Style Rocks σημείωσε ακόμα πιο χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης από την πρεμιέρα κατά την οποία και αντιμετώπισε την δυσκολία της ημέρας λόγω της κηδεία του Τέως Βασιλιά.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το My Style Rocks με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καραβάτου σημείωσε ποσοστό6,1% στο δυναμικό κοινό και 5,7% στο γενικό σύνολο. Αξίζει να σημειωθεί πως το έταιρο ψυχαγωγικό πρόγραμμα, με το οποίο βρίσκεται απέναντι κατά το μεγαλύτερο διάστημα προβολής, το Στούντιο 4 σημειώνει σταθερά ανοδική πορεία στο πρόγραμμμα της ΕΡΤ σημειώνοντας τη χθεσινή μέρα 6,2% στο δυναμικό κοινό και 7,2% στο γενικό σύνολο.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.