Τι τηλεθέαση έκανε το δελτίο – παρουσίαση προγράμματος του Open;

τηλεθέαση

Η πρώτη καλησπέρα της Έλλης Στάη, τα αδιάφορα χρώματα και το ατυχές αποκλειστικό...

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Τετάρτης το πολυαναμενόμενο δελτίο ειδήσεων του Open TV. Η Έλλη Στάη καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό μέσα από ένα πλατό για το οποίο έχουμε ενστάσεις… φωτισμού και χρωμάτων. Η δημοσιογράφος παρουσίασε κάτι σαν δελτίο, καθώς κατά τη διάρκεια αυτού συνδέθηκε με πολλά πρόσωπα του καναλιού, τα οποία μίλησαν για τις εκπομπές που θα παρουσιάσουν, ενώ ανάμεσα στις συνδέσεις παρακολουθήσαμε -σχεδόν παρενθετικά- και κάποια πολύ σοβαρά θέματα της επικαιρότητας.

Παρακάμπτοντας το γεγονός ότι το αποκλειστικό θέμα της πρεμιέρας διαψεύστηκε λίγη ώρα αργότερα, η Έλλη Στάη έκανε συμπαθητική πρώτη εμφάνιση στους πίνακες της Nielsen, σημειώνοντας ποσοστό τηλεθέασης 11,4% στο γενικό και 13,2% στο δυναμικό κοινό. Βέβαια, το ίδιο διάστημα ο Αντώνης Σρόιτερ δεν ένιωσε να απειλείται ούτε δευτερόλεπτο από τον νέο ανταγωνιστή και συγκέντρωσε 21,5% στο γενικό και 15,8% στις ηλικίες 18-54.

Οι τηλεθεατές αμέσως μετά το τέλος του δελτίου άλλαξαν κανάλι. Αναμένουμε, λοιπόν, να δούμε πως θα κινηθούν τις επόμενες μέρες.

Δείτε την τηλεθέαση για όλα τα προγράμματα εδώ…