Τι τηλεθέαση έκανε το δεύτερο «χτύπημα» του Ράδιο Αρβύλα;

Ράδιο Αρβύλα

Κατάφερε το Ράδιο Αρβύλα να διατηρήσει την πρωτιά στην τηλεθέαση; Αναλυτικά οι μετρήσεις...

Η τηλεοπτική επιστροφή του Ράδιο Αρβύλα έχει πραγματοποιηθεί από την περασμένη Δευτέρα και χθες το βράδυ η εκπομπή έδωσε τη δεύτερη μάχη της για την τηλεθέαση. Ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς, ο Χρήστος Κιούσης και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος βρέθηκαν ξανά στη συχνότητα του OPEN στις 8 και τα μηχανάκια μέτρησης της Nielsen κατέγραψαν τις επιδόσεις τους

Η τηλεθέαση για το Ράδιο Αρβύλα έμεινε σχεδόν στα ίδια επίπεδα με αυτά της πρεμιέρας, έτσι ο Αντώνης Κανάκης έκοψε πάλι πρώτος το νήμα. Το Ράδιο Αρβύλα σημείωσε ποσοστό 22,1% στο δυναμικό κοινό και 16,6% στο γενικό σύνολο. Η εκπομπή πέρασε με ευκολία πάνω από όλους τους αντιπάλους της ζώνης και έφτασε σε τέταρτο έως και το 26,4%.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.