Τι τηλεθέαση έκανε στο Survivor το πάρτι της ένωσης;

Survivor

Πού έφτασε η τηλεθέαση για το χθεσινό επεισόδιο του Survivor και τι ποσοστά σημείωσε το YFSF;

Το Survivor επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής για να δώσει τη μάχη του για την πρωτιά στην τηλεθέαση, απέναντι από το YFSF. Αυτό το επεισόδιο, όμως, ήταν ξεχωριστό, αφού έφτασε η ώρα για το πάρτι της ένωσης.

Οι Μπλε και οι Κόκκινοι άλλαξαν διάθεση και… εμφάνιση, έκαναν μπάνιο, καλλωπίστηκαν και φόρεσαν τα καλά τους. Αμέσως μετά τους παίκτες περίμενε ένα πλούσιο γεύμα και όλα αυτά λίγο πριν ξεκινήσει το αληθινό πάρτι.

Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο stage, ο παγκοσμίου φήμης τραγουδιστής Jason Derulo, ετοίμασε ένα φαντασμαγορικό σόου ειδικά για το Survivor. Το πάρτι της ένωσης των ομάδων όμως έχει και το διαγωνιστικό του μέρος αφού οι μη επαγγελματίες τραγουδιστές… εκτέλεσαν ένα αγαπημένο τους κομμάτι.

Την ίδια στιγμή, απέναντι από το Survivor, σε ένα φαντασμαγορικό YFSF, οι καλλιτέχνες έδιναν τον καλύτερό τους εαυτό με εντυπωσιακές μεταμορφώσεις και νικητή τον Ησαΐα Ματιάμπα. Τι συνέβη με την τηλεθέαση;

Χθες, Κυριακή 28 Μαρτίου, το Survivor σημείωσε μέσο όρο 39,5% στο δυναμικό κοινό -έφτασε σε τέταρτο το 52%- και 36,7% στο γενικό, ποσοστά αυξημένα σε σχέση με τις προηγούμενες Κυριακές. Ωστόσο, δεν πλησίασαν τα μυθικά ποσοστά του 2017, τότε που ο διαγωνισμός τραγουδιού στο reality είχε αγγίξει το αστρονομικό ποσοστό του 81,3%! Την ίδια ώρα, το YFSF σημείωνε 14,9% στο δυναμικό και 16,9% στο σύνολο.

Η τηλεθέαση αναλυτικά

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Survivor 39,5%
YFSF 14,9%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Survivor 36,7%
YFSF 16,9%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.