Τι τηλεθέαση έκανε ο τελικός του Survivor;

τηλεθέαση

Πού έφτασε η τηλεθέαση του Survivor στο μεγάλο φινάλε, μετά από 6 μήνες επεισοδίων;

Μετά από 6 μήνες και κάτι μέρες, το Survivor ολοκληρώθηκε με τον μεγάλο τελικό, και η αγωνία όπως και η τηλεθέαση χτύπησαν κόκκινο. Λίγα λεπτά μετά τη 01:15, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο μεγάλος νικητής του Survivor είναι ο Σάκης Κατσούλης. Εκείνη την ώρα τα μηχανάκια της Nielsen έπαιρναν φωτιά.

«Είδαμε ένα βίντεο νωρίτερα με πολλά αναπάντητα ερωτήματα αλλά αυτά είναι και για μας αναπάντητα. Σε αυτό το παιχνίδι περνούν οι μέρες έτσι που δεν μπορείς να κάτσεις να σκεφτείς πολλά πράγματα απλά αντιμετωπίζεις την κάθε μέρα ξεχωριστά. Με την συγκεκριμένη κυρία δεν ξέρω αν θα είμαστε μαζί ή όχι αλλά σίγουρα δεν θα την αφήσω ποτέ να φύγει από τη ζωή μου. Για αυτό και το τρόπαιο είναι στα χέρια της. Είμαι πολύ ευτυχισμένος, πολύ χαρούμενος, ευχαριστώ όλο τον κόσμο από την καρδιά μου», δήλωσε με το έπαθλο στα χέρια ο Σάκης Κατσούλης.

Δείτε όλα όσα έγιναν στον τελικό του Survivor εδώ…

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, η τηλεθέαση του Survivor στον τελικό κινήθηκε στο 38,9% για το δυναμικό κοινό και στο 40,8% για το σύνολο κοινού. Το πρόγραμμα πέρασε σε αρκετά τέταρτα πάνω και από το 50%, φτάνοντας έως το 56,5% την ώρα της ανακοίνωσης του αποτελέσματος.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις για την τηλεθέαση στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.