Τι τηλεθέαση έκανε ο τελικός της Φάρμας;

Φάρμα

Αναλυτικά η τηλεθέαση για τον μεγάλο τελικό της Φάρμας.

Στις 12 Μαρτίου επέστρεψε η Φάρμα στις οθόνες μας, μετά από πολλά χρόνια. Έκτοτε, οι αγρότες του ΑΝΤ1 έκαναν τα πάντα προκειμένου να φτάσουν μέχρι τον τελικό. Το βράδυ της Πέμπτης, μεγάλος νικητής στη Φάρμα αναδείχθηκε ο Κώστας Γκρέκας, ο οποίος κέρδισε το έπαθλο των 50.000 ευρώ και ένα αυτοκίνητο αξίας 25.000 ευρώ. Πόση τηλεθέαση κέρδισε ο ΑΝΤ1;

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, η τηλεθέαση στη Φάρμα κυμάνθηκε χθες στο 26,7% για το σύνολο και στο 23,1% στο δυναμικό κοινό. Τα ποσοστά ξεκίνησαν από χαμηλά και αυξήθηκαν ραγδαία όσο κορυφωνόταν ο αγώνας μεταξύ των τεσσάρων φιναλίστ. Έτσι, λίγο πριν την ανακήρυξη του μεγάλου νικητή, η τηλεθέαση άγγιξε ακόμα και το 43,7%.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.