Τι τηλεθέαση έκανε ο Σταύρος Θεοδωράκης στην επιστροφή του με τους Πρωταγωνιστές;

Τηλεθέαση

Δείτε τι κατέγραψαν για την τηλεθέαση οι μετρήσεις της Nielsen.

Την πρώτη του μάχη για την τηλεθέαση έδωσε χθες το βράδυ, Πέμπτη 28 Οκτωβρίου, ο Σταύρος Θεοδωράκης. Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με τους Πρωταγωνιστές και χθες ακούσαμε ξανά, μετά από αρκετά χρόνια, τη γνώριμη φράση του «Καλησπέρα, καλησπέρα».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης με τους Πρωταγωνιστές σημείωσε, στην πρώτη του εκπομπή στον Alpha, μέσο όρο 12,2% στο γενικό σύνολο και 11,6% στο δυναμικό κοινό.

Απέναντι από τον Σταύρο Θεοδωράκη βρίσκονταν τρεις εκπομπές. Το Ενώπιος Ενωπίω σημείωσε μέσο όρο 14% στο γενικό και 12% στο δυναμικό. Το Big Brother είχε αντίστοιχα 12,5% και 11,2%, ενώ η Αννίτα Πάνια με την εκπομπή “Ανοιχτά” βρέθηκε σε μονοψήφια ποσοστά και μάλιστα αρκετά χαμηλά.

Η τηλεθέαση

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Ενώπιος Ενωπίω – 14%

Big Brother – 12,5%

Πρωταγωνιστές – 12,2%

Ανοιχτά – 3,3%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Ενώπιος Ενωπίω – 12%

Πρωταγωνιστές – 11,6%

Big Brother – 11,2%

Ανοιχτά – 3,7%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.