Τι τηλεθέαση έκανε ο Σκαραβαίος στην πρεμιέρα του στον Alpha;

Τηλεθέαση

Δείτε τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση.

Πρεμιέρα στην prime time του Alpha έκανε χθες, Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, ο Σκαραβαίος. Η νέα τηλεοπτική σειρά έδωσε την πρώτη της μάχη για την τηλεθέαση, ωστόσο, απέναντί της είχε τα “βαριά χαρτιά” του Mega και του ΣΚΑΙ.

Συγκεκριμένα, το Famagusta και το Survivor πάλεψαν σκληρά για την πρωτιά, με την σειρά του Mega να πατάει κορυφή τόσο στο δυναμικό κοινό όσο και στο γενικό σύνολο.

Στο δυναμικό κοινό το Famagusta σημείωσε μέσο όρο 17,7% και ακολούθησε το Survivor με 17,2%. Ο Σκαραβαίος είχε 9,6%, τα Σύνορα 8,6% και το Μουσικό Κουτί 2,8%.

Όσον αφορά το γενικό σύνολο, το Famagusta είχε μέσο όρο 24,3%, το Survivor 19,7%, ο Σκαραβαίος 10,1%, τα Σύνορα 7,8% και το Μουσικό Κουτί 3,4%.

Η τηλεθέαση

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Famagusta – 17,7%

Survivor – 17,2%

Σκαραβαίος – 9,6%

Στα σύνορα – 8,6%

Μουσικό Κουτί – 2,8%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Famagusta – 24,3%

Survivor – 19,7%

Σκαραβαίος – 10,1%

Στα σύνορα – 7,8%

Μουσικό Κουτί – 3,4%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.