Τι τηλεθέαση έκανε ο μεγάλος τελικός του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο»;

Ελλάδα Έχεις Ταλέντο

Κοντραρίστηκε στην τηλεθέαση με το Survivor, το Chart Show και όχι μόνο.

Με στόχο την κορυφή στην τηλεθέαση ρίχθηκαν στη… βραδινή αρένα του Σαββάτου και πάλι τα όπλα των τηλεοπτικών σταθμών. Μάλιστα, ο ΑΝΤ1 παρουσίασε στο τηλεοπτικό κοινό τον μεγάλο τελικό του οικογενειακού σόου «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Παράλληλα, όμως, για μια… θέση στην τηλεθέαση έπαιξαν η εκπομπή με τις φάρσες του Γιώργου Τσαλίκη και της Εβελίνας Νικόλιζα, «Τι φάση» που μεταφέρθηκε πια στο Σαββατοκύριακο καθώς και το Chart Show με την Δέσποινα Βανδή, το Σπίτι με το MEGA και βεβαίως το Survivor!

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, λοιπόν, το Σάββατο 7 Μαϊου 2022, ο μεγάλος τελικός του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» κατόρθωσε να σημειώσει τηλεθέαση 12,3% στο δυναμικό κοινό και 13,6% στο γενικό σύνολο.

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Survivor – 21,6%

Τι φάση – 13,3%

Ελλάδα έχεις Ταλέντο – 12,3%

Chart Show – 11,6%

Σπίτι με το MEGA – 7,5%

Κι όμως είμαι ακόμα εδώ – 5,9%

Όρκος – 5,5%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Survivor – 22,4%

Ελλάδα έχεις Ταλέντο – 13,6%

Σπίτι με το MEGA – 12,2%

Chart Show – 10,8%

Τι φάση – 10%

Όρκος – 7,8%

Κι όμως είμαι ακόμα εδώ – 7,5%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.