Τι τηλεθέαση έκανε ο γάμος της Ελένης στις Άγριες Μέλισσες απέναντι από MasterChef και Survivor;

τηλεθέαση

Αναλυτικά η τηλεθέαση για Άγριες Μέλισσες, Survivor, MasterChef και Battle of the Couples.

Τιτανομαχία είχαμε για την πρωτιά στην τηλεθέαση, στην prime time της Τρίτης. Τα πιο δυνατά χαρτιά των καναλιών έπεσαν στο τραπέζι και το παιχνίδι για την επικράτηση ήταν σκληρό.

Οι Άγριες Μέλισσες κατέβηκαν στην αρένα με τον τηλεοπτικό γάμο της χρονιάς, αυτόν της Ελένης με τον Λάμπρο. Την ίδια ώρα, στο Survivor παρακολουθούσαμε ένα από τα πιο εκρηκτικά επεισόδια που έχουμε δει ως τώρα, ενώ στο MasterChef διεκδικούσαν την παραμονή τους στο παιχνίδι 6 παίκτες. Σε όλα αυτά, ήρθε να προστεθεί και το δεύτερο επεισόδιο του Battle of the Couples. Ποιους… επισκέφθηκε η τηλεθέαση και ποιους όχι;

Νικητής στη συνολική διάρκεια προβολής του και στο σύνολο και στο δυναμικό κοινό ήταν το reality του ΣΚΑΪ που άγγιξε σε τέταρτο το ονειρικό 54%! Ωστόσο, στη ζώνη προβολής της, η δημοφιλής σειρά του ΑΝΤ1 δεν άφησε κανέναν να την προσπεράσει και κατάφερε στο τέταρτο του γάμου της Ελένης με τον Λάμπρο να σημειώσει τηλεθέαση 32,1%.

Σε αυτή την… άγρια νύχτα, λοιπόν, το reality μαγειρικής του Star έδωσε έναν τίμιο αγώνα, ενώ για τον Alpha ήταν μια δύσκολη βραδιά.

Η τηλεθέαση αναλυτικά

ΔΥΝΑΜΙΚΟ

SURVIVOR 35,2%
ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 27,6%
MASTERCHEF 23,8%
BATTLE OF THE COUPLES 4,2%

ΓΕΝΙΚΟ

SURVIVOR 32,7%
ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 29,9%
MASTERCHEF 18,8%
BATTLE OF THE COUPLES 3,9%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.