Τι τηλεθέαση έκανε ο Α’ Ημιτελικός της Eurovision 2021;

τηλεθέαση

Πού έφτασε η τηλεθέαση για τον Α΄ Ημιτελικό της Eurovision 2021, στον οποίο συμμετείχε η Έλενα Τσαγκρινού;

Ο Α’ Ημιτελικός της Eurovision 2021 πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης και η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού και το El Diablo έκλεψαν τις εντυπώσεις και πέρασαν στον Μεγάλο Τελικό του ερχόμενου Σαββάτου. Μαζί με την Κύπρο, στον τελικό πέρασαν οι: Νορβηγία, Ισραήλ, Ρωσία, Αζερμπαϊτζάν, Μάλτα, Λιθουανία, Σουηδία, Βέλγιο, Ουκρανία. Ο διαγωνισμός προβλήθηκε από την ΕΡΤ. Πού κινήθηκε η τηλεθέαση;

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, ο ημιτελικός της Eurovision 2021 κινήθηκε παραδοσιακά σε χλιαρά ποσοστά. Με μέσο όρο στο δυναμικό κοινό 13,7% και 11,3%, το πρόγραμμα βρέθηκε χαμηλότερα από τους τρεις μεγάλους ανταγωνιστές: Survivor, MasterChef, Άγριες Μέλισσες. Η υψηλότερη τηλεθέαση σε τέταρτο σημειώθηκε την ώρα της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, όπου έφτασε στο 15,8%.

Η τηλεθέαση αναλυτικά

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Survivor 26,8%
MasterChef 22,7%
Άγριες Μέλισσες 21,9%
Eurovision 13,7%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Survivor 27,4%
Άγριες Μέλισσες 24,9%
MasterChef 17,8%
Eurovision 11,3%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.