Τι τηλεθέαση έκανε η Βίκυ Χατζηβασιλείου στην πρεμιέρα του Γράμμα για σένα;

Βίκυ Χατζηβασιλείου

Η τηλεθέαση που συγκέντρωσε η νέα εκπομπή που παρουσιάζει η Βίκυ Χατζηβασιλείου στο Open και τα ποσοστά που σημείωσαν τα καθημερινά σίριαλ των άλλων καναλιών.

Η Βίκυ Χατζηβασίλειου έχει Γράμμα για σένα και η πρεμιέρα της έγινε το βράδυ της Πέμπτης, στις 20:00 στο Open. Η τηλεθέαση, ωστόσο, άνοιξε και άλλα… γράμματα. Η ελληνική μυθοπλασία έβαλε τρικλοποδιά στην παρουσιάστρια και τα ποσοστά της δεν κατάφεραν να αγγίξουν διψήφια νούμερα.

Συγκεκριμένα, το δυναμικό κοινό μοιράστηκε ανάμεσα στο Έλα στη θέση μου και τον Ήλιο, ενώ σημαντικό κομμάτι απέσπασε και η ΕΡΤ με το Χαιρέτα μου τον πλάτανο. Για την Βίκυ Χατζηβασιλείου ήταν μια δύσκολη αρχή που σταθεροποιήθηκε γύρω στο 6,3%.

Η τηλεθέαση αναλυτικά

ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Έλα στη θέση μου 15%
Ήλιος 13,3%
Χαιρέτα μου τον πλάτανο 8,7%
Γράμμα για σένα 6,3%

Στο σύνολο η πρωτιά πέρασε στον Ήλιο και ακολούθησαν η σειρά του Alpha και η νέα σειρά της ΕΡΤ. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου κινήθηκε στο 6,9% -έφτασε στο 9% σε δύο τέταρτα.

ΓΕΝΙΚΟ

Ήλιος 17,1%
Έλα στη θέση μου 14,3%
Χαιρέτα μου τον πλάτανο 9,4%
Γράμμα για σένα 6,9%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.