Τι τηλεθέαση έκανε η Μάριον Μιχελιδάκη στην πρεμιέρα της στο Open;

Μάριον Μιχελιδάκη

Δείτε τι κατέγραψαν για την τηλεθέαση οι μετρήσεις της Nielsen.

Πρεμιέρα έκανε χθες στο Open η Μάριον Μιχελιδάκη με την εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον». Μετά από αρκετά χρόνια, η έμπειρη δημοσιογράφος αποχώρησε από την ΕΡΤ και πλέον δίνει τη δική της μάχη για την τηλεθέαση μέσα από τη συχνότητα του Open.

Η έναρξη της εκπομπής «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» σηματοδοτεί, ουσιαστικά, και τη σταδιακή επιστροφή της ψυχαγωγίας στο πρόγραμμα του σταθμού.

Μπορεί η πρωινή ζώνη του καναλιού, τον τελευταίο καιρό, να πηγαίνει πολύ καλά με την ενημέρωση, λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, ωστόσο, στη μεσημεριανή ζώνη πάντα αιμορραγούσε. Και η προσθήκη της Μάριον Μιχελιδάκη αναμένεται να δώσει ανάσα.

Η νέα μεσημεριανή εκπομπή του Open, στην πρεμιέρα της, σημείωσε στην τηλεθέαση μέσο όρο 6% στο γενικό σύνολο και 6,9% στο δυναμικό κοινό.

Η τηλεθέαση

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον – 6%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον – 6,9%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.