Τι τηλεθέαση έκανε η Κατερίνα Καινούργιου στην τελευταία εκπομπή στο OPEN;

Κατερίνα Καινούργιου

Αναλυτικά η τηλεθέαση για την Κατερίνα Καινούργιου και για όλες τις εκπομπές της πρωινής ζώνης...

Με ένα θορυβώδες διαζύγιο ολοκληρώθηκε η συνεργασία του OPEN με την Κατερίνα Καινούργιου και όπως όλα δείχνουν ο «χωρισμός» αυτός θα πάρει τη νομική οδό. Οι δύο πλευρές έχουν ξεκινήσει τον πόλεμο και κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι η τελική έκβαση. Η τηλεθέαση, ωστόσο, παίζει τα δικά της παιχνίδια.

Η τελευταία εκπομπή που παρουσίασε η Κατερίνα Καινούργιου στο OPEN σημείωσε ποσοστό 11,7% στο δυναμικό κοινό και 13% στο σύνολο. Σίγουρα, η εκπομπή έχει δει πολύ υψηλότερες τηλεθεάσεις το προηγούμενο διάστημα, καθώς έκοψε πρώτη το νήμα της σεζόν. Χθες, Παρασκευή 2 Ιουλίου, ωστόσο, θα λέγαμε πως η Δανάη Μπάρκα ήταν αυτή που έκλεψε τις εντυπώσεις καθώς συγκέντρωσε το 14% των ηλικών 18-54 και βέβαια στις πρώτες θέσεις ήρθαν οι πρωινές εκπομπές του STAR

Η τηλεθέαση αναλυτικά

ΔΥΝΑΜΙΚΟ

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ 15,1%
ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥ ΚΟΥ 14,8%
ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ 14%
ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ12,8%
T-LIVE 12%
EYTYXEITE 11,7%
LOVE IT 9,9%
ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ 8,8%
ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ 3%

ΓΕΝΙΚΟ

ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ 14,8%
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ 14,4%
T-LIVE 13,5%
EYTYXEITE 13%
ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ 11%
ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥ ΚΟΥ 11%
LOVE IT 10,3%
ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ 7,4%
ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ 5,3%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.