Τι τηλεθέαση έκανε η Γη της Ελιάς στο μεγάλο της φινάλε;

Τηλεθέαση

Δείτε τι κατέγραψαν για την τηλεθέαση οι μετρήσεις της Nielsen.

Η Γη της Ελιάς έριξε αυλαία χθες το βράδυ, Πέμπτη 30 Ιουνίου, και γι’ ακόμα μία φορά τα πήγε εξαιρετικά στην τηλεθέαση. Το μεγάλο φινάλε της επιτυχημένης σειράς του Mega μονοπώλησε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και φυσιολογικά πήρε το μεγαλύτερο κομμάτι της «πίτας».

Στο γενικό σύνολο η Γη της Ελιάς σημείωσε μέσο όρο 31,1% και ακολούθησαν οι Άγριες Μέλισσες με 19%. Ο Εκατομμυριούχος είχε 18,7%, το Survivor 16,7% και η Μουρμούρα 9,3%.

Στο δυναμικό κοινό η Γη της Ελιάς είχε μέσο όρο 22,8%, ενώ οι Άγριες Μέλισσες βρέθηκαν στο 20,6%. Ο Εκατομμυρούχος είχε 18,2%, το Survivor είχε 15,9% και η Μουρμούρα 10,5%.

Η τηλεθέαση

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Γη της Ελιάς – 31,1%

Άγριες Μέλισσες – 19%

Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος – 18,7%

Survivor – 16,7%

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – 9,3%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Γη της Ελιάς – 22,8%

Άγριες Μέλισσες – 20,6%

Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος – 18,2%

Survivor – 15,9%

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – 10,5%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.