Τι τηλεθέαση έκαναν οι Σέρρες του Γιώργου Καπουτζίδη;

τηλεθέαση

Αναλυτικά οι μετρήσεις για την τηλεθέαση...

Το βράδυ της Τετάρτης προβλήθηκαν από τον ΑΝΤ1 τα δύο πρώτα επεισόδια της σειράς Σέρρες του Γιώργου Καπουτζίδη. Ένα σίριαλ που μιλάει για την ιδιαίτερη σχέση ενός πατέρα με τον γιο του, προσφέροντας αβίαστο γέλιο, συγκίνηση και όνειρα για έναν καλύτερο κόσμο. Οι Σέρρες είναι μια σειρά που υμνεί την αποδοχή και τη διαφορετικότητα. Τι τηλεθέαση, όμως, κατέγραψε η Nielsen, μια βραδιά έντονου ανταγωνισμού;

Η σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη σημείωσε τηλεθέαση 12,5% στο δυναμικό κοινό και 11,2% στο σύνολο. Την ίδια ώρα, ο Σασμός έφτανε στο 26,3% στις ηλικίες 18-54 και το 26,6% στο γενικό. 18,8% και 26,2% αντίστοιχα ήταν τα ποσοστά για τη Γη της ελιάς, ενώ το Μαύρο Ρόδο συγκέντρωσε το 20,4% του δυναμικού κοινού και το 26,3% στο σύνολο.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.