Τι τηλεθέαση έκαναν Άγριες Μέλισσες, MasterChef και Survivor στην τελευταία μάχη της σεζόν;

τηλεθέαση

Αναλυτικά η τηλεθέαση για τα τρία πιο δημοφιλή προγράμματα της σεζόν: Άγριες Μέλισσες, MasterChef και Survivor...

Άγριες Μέλισσες, MasterChef και Survivor συναντήθηκαν και οι τρεις μαζί για τελευταία φορά φέτος στην prime time ζώνη. Η μάχη για την πρωτιά στην τηλεθέαση μεταξύ των τριών προγραμμάτων ήταν σκληρή.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το μαγειρικό reality του Star κέρδισε στο δυναμικό κοινό με ποσοστό 31,8% στο σύνολο της διάρκειάς του. Ακολούθησε η σειρά του ΑΝΤ1, η οποία πέρασε μπροστά σε τέταρτα φτάνοντας και το 35%. Πιο πίσω έμεινε το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, με ποσοστό 24,3%.

Η τηλεθέαση αναλυτικά

ΔΥΝΑΜΙΚΟ

MASTERCHEF 31.8%
ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 27.9%
SURVIVOR 24.3%

Στο σύνολο η καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 παρέμεινε στην πρώτη θέση με τηλεθέαση που άγγιξε σε τέταρτο και το 37,3%. Ακολούθησε το reality του ΣΚΑΪ, ενώ πιο πίσω έμειναν οι μαγειρικές του Star.

ΓΕΝΙΚΟ

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 29.7%
SURVIVOR 26.7%
MASTERCHEF 23.5%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.