Τι συμβαίνει με την Κατερίνα Καινούργιου και τον Alpha;

Κατερίνα Καινούργιου

Αφήνει το Open η Κατερίνα Καινούργιου για να επιστρέψει στον Alpha;

Η Κατερίνα Καινούργιου, ένα τηλεοπτικό πρόσωπο που συζητήθηκε έντονα το τελευταίο διάστημα σχετικά με το επόμενο επαγγελματικό της βήμα, φαίνεται πως θα βρεθεί στο επίκεντρο των μεταγραφών το προσεχές χρονικό διάστημα.

Όλες οι πληροφορίες, φήμες, δημοσιεύματα… λένε πως η παρουσιάστρια του Open βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Alpha. Σε αυτή την περίπτωση θα μιλάμε για επιστροφή στο κανάλι μετά από 5 χρόνια.

Υπάρχουν, ωστόσο, κάποιες λεπτομέρειες που βρίσκονται σε εκκρεμότητα ώστε να δούμε την Κατερίνα Καινούργιου να μας λέει καλημέρα από άλλη συχνότητα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Η βασικότερη από αυτές, όπως γράφει η Realnews και επιβεβαιώνεται και από το ρεπορτάζ μας, έχει να κάνει με το «σπάσιμο» του συμβολαίου της με το Open και την πληρωμή της ρήτρας. Επιπλέον, ένα θέμα είναι η μετακίνηση των συνεργατών της, καθώς η Κατερίνα Καινούργιου θα τους ήθελε μαζί της και στη νέα εκπομπή. Ήδη γνωρίζουμε πως ο Γρηγόρης Γκουντάρας φαίνεται να μετακινείται προς ΣΚΑΪ.

Με περισσότερο πιθανή την τοποθέτηση της εκπομπής στην ζώνη 10:00 – 13:00 παρά απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη, το Happy Day είναι αυτό που επηρεάζεται άμεσα. Η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή θα πρέπει να ολοκληρώνεται στις 10:00 και ίσως μετά από αρκετά χρόνια να την ξαναδούμε να βγαίνει στον αέρα από τις 07:30.

Να σημειώσουμε πως η Κατερίνα Καινούργιου, με την εκπομπή Ευτυχείτε στο Open, κατάφερε αυτό που φάνταζε ακατόρθωτο. Μέσα σε μια ζώνη έντονου ανταγωνισμού άγγιξε ποσοστά που συχνά ξεπερνούσαν και το 20%, αφήνοντας τα υπόλοιπα προγράμματα αρκετές μονάδες πίσω. Ενδεχόμενη μετακίνησή της στον Alpha αλλάζει αρκετά την τηλεοπτική σκακιέρα της επόμενης σεζόν με τον νέο χάρτη να αρχίζει μόλις να διαμορφώνεται.

Πάντως, μη σας φανεί παράξενο αν τις οριστικές αποφάσεις για πολλές από τις τηλεοπτικές μετακινήσεις τις μάθουμε μετά από τις 22 Ιουνίου, όταν ο Ερμής θα ολοκληρώσει τη ανάδρομη πορεία του από το ζώδιο των Διδύμων…?!