Τι συμβαίνει με την Acun Medya και τον ΣΚΑΪ;

ΣΚΑΙ

Γιατί ξηλώνουν το πλατό του My Style Rocks;

Περίεργο κλίμα φαίνεται πως έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον ΣΚΑΪ και την εταιρεία παραγωγής του Acun Ilicali. Τις προηγούμενες μέρες η Acun Medya άρχισε να ξηλώνει το πλατό του My Style Rocks και η αιτία, όπως φαίνεται, είναι οικονομικής φύσεως.

Όπως αποκάλυψε στο Happy Day η Τίνα Μεσσαροπούλου: «Υπάρχει ένα πάρα πολύ έντονο παρασκήνιο. Την Τετάρτη πήγαν άνθρωποι στο Γαλάτσι και ξήλωσαν ότι υπήρχε από την παραγωγή του My Style Rocks, ξήλωσαν κάμερες, φώτα, δεν έχει μείνει τίποτα, μόνο το σκηνικό. Ο ΣΚΑΪ από την πλευρά του επιμένει ότι το reality θα μπει κανονικά σε γυρίσματα τέλη Μαΐου για να βγει όλον τον Ιούνιο και να ολοκληρωθεί. Πώς θα γίνει όλο αυτό από τη στιγμή που ο Τούρκος παραγωγός έχει καλέσει τους συνεργάτες του, έχει ξεστήσει, δεν υπάρχει τίποτα.

Εδώ υπάρχει κάτι οικονομικής φύσεως, κάποια οικονομικά χρέη, οφειλόμενα ποσά από την πλευρά του καναλιού, καθυστερήσεις προς τον Τούρκο παραγωγό. Από ό,τι φαίνεται είναι πάρα πολύ ενοχλημένος ο Acun Ilicali, γιατί το ποσό που έχει μαζευτεί είναι αρκετά μεγάλο. Αυτός είναι ένας τρόπος για να πιέσει να καταβληθεί το ποσό, γι’ αυτό και δεν ξεστήνουν και το σκηνικό σε πρώτη φάση. Έτσι, διαρρέεται ότι θα υπάρχει κάποια εμπλοκή και ως προς το The Voice».

Αναμένουμε το επόμενο διάστημα να δούμε πώς θα λυθεί το ζήτημα ανάμεσα στις δύο πλευρές.